ჰოდა აგერ იმ დღეს, გივიას შევხდი – ეგ ბიჭი ვაბშე დებილია, 2 საათით ჩამოვიდა პენსილავნიიდან, პიცა ვჭამეთ და წავიდა ისევ უკან. შევედით ჰერალდ სკვერის წინ რაღაც პიცერიაში და ვითოხლავეთ, ვიჭორავეთ და დავიშალეთ.
Wednesday, December 17, 2008
პიცის შეხარბება
ბევრი წუწუნებს თავის ბლოგზე, თბილისში უგემური პიცა კეთდებაო. ჰოდა ძაან ცუდი მერე :)) აი ნიუ–იორკში მაგარი პიცა ცხვება. ნუ NY პიცა ვაბშე სხვა ფენომენია და ამერიკაში სხვაგან არ აკეთებენ ამისთანას. თხელი ცომი, დიდი ნაჭრები, ბევრი ყველი – ჰოდა ძაან მაგარი ვეშია :) მე პირადად რეგულარი და ჩიკენ პიცა მევასება.
ჰოდა აგერ იმ დღეს, გივიას შევხდი – ეგ ბიჭი ვაბშე დებილია, 2 საათით ჩამოვიდა პენსილავნიიდან, პიცა ვჭამეთ და წავიდა ისევ უკან. შევედით ჰერალდ სკვერის წინ რაღაც პიცერიაში და ვითოხლავეთ, ვიჭორავეთ და დავიშალეთ.
ჰოდა აგერ იმ დღეს, გივიას შევხდი – ეგ ბიჭი ვაბშე დებილია, 2 საათით ჩამოვიდა პენსილავნიიდან, პიცა ვჭამეთ და წავიდა ისევ უკან. შევედით ჰერალდ სკვერის წინ რაღაც პიცერიაში და ვითოხლავეთ, ვიჭორავეთ და დავიშალეთ.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
5 comments:
debili kiara magari kacia egaaa..
da es gogoc forumelia tu vinmes mivamsgavse?
uuuuuuuuuuuuuuu, პიცის მანიაკი ვარ. საუკეთესო პიცა ნაჭამი მაქვს ბუდაპეშტში !!!
პ.ს. ჩემს ბლოგზეც დაგამატე
http://tomushka.blogspot.com/
რამეფრად საბა!!!
დაგვახარბე ახლა მთელ ფორუმს....
ლოლ მპმენატრა კარგი პიცა, :/
პიცის ხამი ვარ
აქ რომ დატკეპნილი რაღც ინგრედიენტებია ისეთჳ არა :მო:
ბედნიერი ხარ შვილო ჩემო რადგან იცი ბედნიერების გემო... :(
Post a Comment